Реал Мадрид спечели по драматичен начин дербито с Атлетико Мадрид от 1/4-финала за Купата на Краля.

...
Реал Мадрид спечели по драматичен начин дербито с Атлетико Мадрид от 1/4-финала за Купата на Краля.
Коментари Харесай

Реал победи Атлетико след обрат

Реал Мадрид спечели по трагичен метод дербито с Атлетико Мадрид от 1/4-финала за Купата на Краля. " Белият балет " се наложи с 3:1 след поврат и продължения и по този начин зае последното свободно място в идната фаза на шампионата.

" Дюшекчиите " поведоха с попадение на Алваро Мората в 19-ата минута, но Родриго в 79-ата изравни, като по този начин прати мача в продължения. Там Карим Бензема изведе домакините напред в 104-ата минута, а в 120-ата Винисиус реши всичко, вкарвайки трети гол за своя отбор. За триумфа на " кралския клуб " оказа помощ и фактът, че противникът им остана с човек по-малко в 99-ата минута, когато Стефан Савич получи червен картон.

Карло Анчелоти бе избрал да започва дуела с Карим Бензема на върха на офанзивата и Винисиус Жуниор и Феде Валверде по крилата. В средата на терена действаха Едуардо Камавинга, Лука Модрич и Тони Кроос, предава Спортал.

Диего Симеоне пък заложи на Анхел Кореа и Алваро Мората в предни позици, като теимаха поддръжката на Антоан Гризман и Коке по двете крила, а в центъра на терена си партнираха Тома Льомар и Родриго де Пол.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР